Electro Freeze

Electro Freeze

Postprzez Loderator » 6 gru 2011, o 13:00

Zapraszam do dyskusji na temat tej marki.
Loderator
 
Posty: 30
Dołączył(a): 5 gru 2011, o 20:40

Re: Electro Freeze

Postprzez vivien » 20 gru 2011, o 22:05

Co tu dyskutować Electro freeze to straszny topór! wszystko przedpotopowe!
vivien
 
Posty: 18
Dołączył(a): 9 gru 2011, o 16:16

Re: Electro Freeze

Postprzez KILOF » 22 gru 2011, o 22:25

Ja już kilka lat pracuję na EFie do włoskich i shake, nie mam wiekszych problemów, poza rurkami perystatycznymi i czujnikami cisnienia.
KILOF
 
Posty: 2
Dołączył(a): 22 gru 2011, o 11:45

Re: Electro Freeze

Postprzez Maciej Rogowski » 23 gru 2011, o 16:58

vivien napisał(a):Co tu dyskutować Electro freeze to straszny topór! wszystko przedpotopowe!


prosta w budowie - dzieki temu latwa w naprawie
trudnosci sprawiaja termostaty - problem z ustawieniem i trzymaniem teperatury mieszanki lodowej

Maciej
Maciej Rogowski
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 gru 2011, o 16:54

Re: Electro Freeze

Postprzez Maciej Rogowski » 23 gru 2011, o 17:01

KILOF napisał(a):Ja już kilka lat pracuję na EFie do włoskich i shake, nie mam wiekszych problemów, poza rurkami perystatycznymi i czujnikami cisnienia.


jezeli czujniki sa ok to i z rurkami nie bedziesz mial problemu
do szejka idzie inny czujnik niz na strone loda, moze w tym problem ?
rurki kupuj oryginalne i tyle
tutaj oferta z dobra cena :
http://allegro.pl/electro-freeze-czesci ... 03924.html

MAciej
Maciej Rogowski
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 gru 2011, o 16:54

Re: Electro Freeze

Postprzez sashunia » 28 mar 2015, o 19:20

W jakiej cenie można taką maszynę kupić?
sashunia
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 mar 2015, o 10:56


Powrót do Maszyny do lodów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron